Buurtfeest 2018

Zaterdag 23 juni is weer het buurtfeest van GMS, aan de Diamantstraat in Musschemig
Het Buurtfeest voor alle bewoners uit: Grasbroek, Musschemig en Schandelen.

Vanaf 14:00 uur starten we op het speelveld aan de Diamantstraat met de koffietafel, waar met name onze ouderen zich weer helemaal tegoed kunnen doen aan een heerlijke kop koffie met echte Limburgse vlaai.
Ook voor de kinderen hebben de vrijwilligers weer grootse plannen, het team is druk bezig om weer een variërend activiteiten programma voor de jeugd neer te zetten, dus kids laat je maar verrassen deze middag. Programma zal in een latere editie staan als alles rond is!

Kleedjesmarkt
Nieuw op het programma staat een heuse kleedjesmarkt.
Heeft U nog spullen op zolder, in de schuur of in huis liggen om te verkopen?
Meld je dan aan door middel van een mail naar info@buurtorganisatie.nl .
Elders in het blad vind u hier meer informatie over.
De muzikale sfeer wordt ook dit jaar weer verzorgd door “SOUND, LIGHT & MORE”.

Artiesten gezocht:
Het live-muziekprogramma zal dit jaar starten met een voorprogramma, hiervoor zijn we nog opzoek naar artiesten. Speelt U zelf of kent U iemand die het leuk lijkt om tegen een kleine vergoeding te komen spelen. Of wilt u zich zelf presenteren, laat het ons weten!

Samen met de start van ons live-programma zullen ook de barbecues worden opgestookt, en kunt u zich tegoed doen aan een heerlijk gegrild stuk vlees. Van onze “Chef du barbecue” .
Rond de klok van 20:00 uur zal alles in gereedheid zijn, en is het wachten op “Blind-Date” een band die met hun muzikaliteit een vleugje humor en een toefje chaos, ons podium zal bestormen om de tent eens goed te laten wapperen.
Met de koffietafel en het kinderprogramma, onze overheerlijke barbecue, ons rijkelijk aanbod aan diverse dranken en het fantastische avondprogramma, zijn alle ingrediënten voorhanden om er een onvergetelijke en spetterende dag van te maken.
Wij beloven er alles aan gedaan te hebben om ervoor te zorgen dat deze dag onvergetelijke kan worden, en is het nu aan u als bezoeker om ervoor te zorgen dat wij deze belofte ook kunnen waarmaken.
Het enige dat u hiervoor hoeft te doen is op zaterdag 23 juni a.s. in grote getale naar ons buurtfeest komen om er samen een gezellige dag van te maken!
De entree is gratis en de afsluiting van de dag is om 01:00 uur.

Groetjes en tot zaterdag 23 juni a.s.,
Leon, Keympe en Joek