Heerlen – Letters 6-10-2018

Misschien heb je het al gezien. De groene reuzeletters van Heerlen nabij de rotonde Maankwartier worden op dit moment opgeknapt. Door weersomstandigheden en slijtage zijn de letters na drie jaar toe aan een grondige onderhoudsbeurt. Ook krijgen ze een nieuw fris kleurtje. Op zaterdag 6 oktober aanstaande worden de gerestaureerde letters om 13.30 uur onthuld door de Heerlense wethouder Charles Claessens. Je bent van harte welkom om daarbij aanwezig te zijn. Vanaf 12.00 uur is er tevens een buurtfeest “Lange Jan Leeft” – georganiseerd door Buurtorganisatie GMS. Muziek, kunst en film staan hierbij centraal. De restauratie van de reuzeletters is mogelijk gemaakt door de Gemeente Heerlen met ondersteuning van Heerlen Mijn Stad en Wonen Limburg. Andere meewerkende partijen zijn Relim, Maankwartier, Schoon GMS, School voor Praktijkonderwijs en Weller.