Aankondiging Kerst Inn GMS 16 december

Zondag 16 December

Op zondag 16 December is iedereen van harte uitgenodigd voor de Kerst Inn.
En met iedereen bedoelen we iedereen. Neem ook je familie, vrienden kennissen en buren mee naar De Kerst Inn van buurtorganisatie GMS! Op zondag 16 december organiseert de buurtorganisatie GMS een heuse Kerst Inn.
Het leek leuk om gezellig samenzijn te organiseren in de laatste donkere dagen van het jaar, in het bijzijn van vrienden buurtgenoten en familie kunnen we hier op informele wijze terugkijken wat 2018 voor onze wijk betekend heeft en wat voor belangrijke ontwikkelingen er voor het nieuwe jaar 2019 zijn. Om tijdens deze dagen een beetje warm te blijven zorgen we voor warme gl├╝hwein, warme chocomelk met slagroom en een lekkere Luikse wafels.
De werkgroep van de Kerst Inn bestaat uit actieve wijkbewoners en vrijwilligers die de leefbaarheid in onze wijken willen bevorderen!
Deze keer hebben we gekozen om deze activiteit te organiseren in een centraal gelegen plek van Grasbroek en in de buurt van Schandelen namelijk bij de LTM-weg/Elfershof buurt onder aan de voorzijde van de Sevagram flat.
Tussen 14 uur en 19 uur bent U en uw vrienden kennissen en buren van harte welkom!