Kerst Inn GMS 16 december

Op  zondag 16 December is iedereen van harte uitgenodigd voor de Kerst Inn.
En  met iedereen bedoelen we ieder- een. Neem ook je familie, vrienden kennissen en buren mee naar De Kerst Inn van buurtorganisatie GMS!
Tussen 14 uur en 19 uur bent U en uw vrienden, kennissen en buren van har- te welkom!

Het leek ons leuk om gezellig een samenzijn te organiseren in de laatste donkere dagen van het jaar, in het bijzijn van vrienden, buurtgenoten en familie.
We kunnen op  informele wijze terugkijken wat 2018 voor onze wijk betekend heeft en wat voor belangrijke ontwikkelingen er voor het nieuwe jaar 2019 zijn.
Om  tijdens deze dagen een beetje warm te blijven zorgen we  voor warme glühwein, warme chocomelk met slagroom en een lekkere Luikse wafels.
De  werkgroep van de Kerst Inn  bestaat uit  actieve wijkbewoners en vrijwilligers die de leefbaar- heid in onze wijken willen bevorderen!
Deze keer hebben we  gekozen om deze activiteit te organiseren in een centraal gelegen plek van Grasbroek en in de buurt van Schandelen

in de laatste donkere dagen van het jaar? Gezellig samenzijn Kom met je familie, vrienden kennissen en buren mee naar De Kerst Inn van buurtorganisatie GMS! Dan zorgen wij voor warme glühwein, warme chocomelk met slagroom en een lekkere Luikse wafel.

Parkeerplaats LTM-weg / Elfershof Vanaf: 14:00
namelijk bij de LTM-weg/Elfershof buurt onder aan de voorzijde van de Sevagram flat.