15 december Bloemschikken Kerststuk.

Beste buurtbewoners , creatievelingen en iedereen die er weer zin in heeft om een mooi Kerststuk te maken.
Op  15 december staat er een workshop voor jullie gepland.

Deze workshop zal  door Mia Rijpkema worden gegeven, Vanaf nu zal  Mia de workshops met de Kerst en Pasen verzorgen. Ik ga er mee stoppen! Door mijn andere taken in het bestuur en
natuurlijk omdat ik oma geworden ben! Ik heb de workshops altijd met heel veel plezier gedaan en er altijd van genoten hoe enthousiast en blij jullie naar huis gingen, dat was een grote pluim op  mijn inzet en werk.

Zeer zeker wil ik mijn team wat mij  altijd super heeft ondersteunt bedanken. Sonja, Hannie,Katja,Vera en Astrid en natuurlijk de mannen die het zware werk deden het was toppie om met jullie samen te werken. Ik zal  jullie even voorstellen aan Mia . Mia heeft in het verleden een bloemenwinkel gehad waar ik een tijdje heb ondersteunt. Hier  is ze een tijdje geleden mee gestopt maar het bloemschikken zit  haar in het bloed . Dus geeft ze nog steeds workshops door het jaar heen en is ze helemaal enthousiast om het van mij  over te nemen.

Dus op  15 december van 13 tot 16 uur is er weer een workshop voor een Kerststuk.
Voor  jullie verandert er verder niet veel, opgeven kunnen jullie bij mij.
Dus…….. ben net zo  enthousiast als ieder jaar en geef je op!!!

Workshop:   Kerststuk
Locatie:        het Juphuis
Datum:         15 december
Tijd :             van 13 tot 16 uur
Kosten:        25 euro (voldoen bij in schrijving)
Betalen bij: Gitte Kroes
Agaatstraat 23
6412SX Heerlen
045 5725648
Groetjes Gitte en Mia.