Inbraak Preventie 18-02-2019

Voorlichtingsavond Inbraakpreventie

Maandag 18 Februari 19:30 uur

Wist u dat er drie keer zoveel ingebroken wordt in de maanden december, januari en februari als in de drie voorgaande maanden? Om inbraak tegen te gaan heeft de Buurtorganisatie GMS een gratis voorlichtingsavond Inbraakpreventie georganiseerd op maandag 18 februari in het Cultuurhuis.  
Per jaar wordt er maar liefst 65.000 keer ingebroken. Dat zijn 178 inbraken per dag. De kans op een inbraak kan tot wel 95% af nemen als de juiste maatregelen worden getroffen.​
​Evert Jansen is ex-inbreker en neemt u tijdens de voorlichtingsavond Inbraakpreventie mee in de wereld van inbrekers. Daarnaast deelt hij tips en tricks om inbrekers buiten de deur te houden. “Pas als het mensen is overkomen, nemen ze maatregelen. Maar dan is het al te laat.”, aldus Evert Jansen.​ Houd inbrekers buiten de deur. Voor sommigen is Evert een bekend gezicht, omdat hij voor de AVRO meewerkte aan het programma ‘De inbreker’.
De voorlichtingsavond Inbraakpreventie vindt plaats op maandag 18 februari van 19:00 uur tot 21:30 uur na de tijd is er gelegenheid om informeel tijdens een drankje kennis te maken met de wijkagent Jelle Schoenmakers en/of onze BOA Wim Boijmans.​ ​De bijeenkomst is gratis en toegankelijk voor iedereen. ​
U kunt zich opgeven via:​
info@buurtorganisatie.nl.​
​Maandag avond 18 Februari 19:00 uur​
In het Theatercafé van het Cultuurhuis!​
Sittarderweg 145​

Niet vergeten! ​
Bij uw aanmeldingen graag uw voornaam, achternaam en adres.​ Geef aan als u met meer dan één persoon komt.​ Dan zorgen wij voor iets lekkers voor bij de koffie!

Author: admin