Trommelaere van Herle

Drumfanfare de Trommelaere van Herle
is op zoek naar nieuwe leden

Drumfanfare de Trommelaere van Herle is een muziekgezelschap dat is opgericht in 1971, alweer bijna 50 jaar geleden. Oorspronkelijk als drumband met slagwerk aangevuld met klaroenen als blaasinstrumenten is het korps door de jaren heen veranderd in een drumfanfare omdat de blaasinstrumenten nu bestaan uit trompetten, bugels, trombones, tubas, bassen en saxefoons.

 

Onze optredens bestaan uit het verzorgen van concerten, maar ook uit het lopen van optochten o.a. met karnaval, in Duitsland bij verschillende volksfeesten in Wúrselen. Maar ook dichter bij huis begeleiden we de communicanten naar de kerk, geven we zoveel mogelijk acte de préséance bij wijkactiviteiten bijv. met St Maarten, de Oranjefeesten en het Buurtfeest van GMS.

 

Om dat alles mogelijk te houden zijn we steeds op zoek naar nieuwe leden, jong en oud.
Ben je al muzikant of wil je muzikant worden, kom dan gerust eens kennismaken. We repeteren elke zondag vanaf 10 uur in ons verenigingslokaal achter het Cultuurhuis aan de Sittarderweg.

Meer informatie vind je op onze site www.trommelaerevanherle.eu, natuurlijk ook op facebook en Instagram, maar het handigst is natuurlijk om eens te komen kijken en luisteren op zondagmorgen tussen 10:00 en 13:00 uur.