Uitnodiging Kennismaking Frisse Wind Heerlen


Beste meneer/mevrouw,
Wij nodigen jullie vereniging graag uit voor een online kennismaking met Frisse Wind. Frisse Wind is een initiatief van Stichting Samen Heerlen. Dankzij de City-Boost-donatieregeling van VSBfonds begeleidt en ondersteunt Frisse Wind in de periode 2020 – 2022 initiatieven van inwoners van Heerlen voor stad en buurt. Zo ook die van Heerlense verenigingen!
Wellicht heeft jullie vereniging een gaaf idee waardoor mensen in Heerlen elkaar ontmoeten? En/of willen jullie samen met buren of vrienden aan de slag om het leven in jullie wijk of de stad nog fijner te maken? Frisse Wind helpt jullie graag op weg! Tijdens een aantal online informatiebijeenkomsten vertellen wij graag meer over wat Frisse Wind kan betekenen voor jullie vereniging. Heeft jullie vereniging interesse om hieraan deel te nemen? Meld je dan (met maximaal 3 personen per vereniging) vóór maandag 22 maart aan via het aanmeldformulier op https://frissewindheerlen.nl/informatie-avond . Er staan drie digitale bijeenkomsten gepland, op donderdag 1 april, maandag 12 april en dinsdag 20 april om 19.30 uur. Via de bovenstaande link kan er een éérste en tweede keuze worden doorgeven. Tijdens de bijeenkomst zullen wij een korte presentatie geven over de donatieregeling van Frisse Wind en de hierbij horende begeleiding. Vervolgens is er alle ruimte voor jullie vragen.

Al nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op onze website www.frissewindheerlen.nl

Bij deze uitnodiging sturen we jullie ook een (digitale) flyer van Frisse Wind mee. Verspreid deze gerust binnen jullie vereniging of netwerk. Alleen samen kunnen we een frisse wind laten waaien door Heerlen!
Zijn er vooraf vragen? Neem dan gerust contact met ons op via: 06-48441235 of contact@frissewindheerlen.nl

Wij hopen jullie te ontmoeten tijdens één van de bijeenkomsten! Vriendelijke groet,

Projectteam Frisse Wind www.frissewindheerlen.nl

Door Buurt_Org