Oproep Vrijwilligers

Hoeveel mensen kun JIJ laten schrikken?
Vind je het leuk om mensen de stuipen op het lijf te jagen, of om eens goed te griezelen? Kun je niet wachten totdat het weer Halloween is? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Op 5 november wordt de Halloweentocht weer georganiseerd. Om er een spannende tocht van te kunnen maken zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die deze dag willen helpen.
Wij zoeken vrijwilligers die het leuk vinden om een locatie op de route te organiseren. Dit houdt in dat je samen met 3 á 4 vrienden, familie, collega’s, etc. een idee bedenkt om de deelnemers de stuipen op het lijf te jagen. In overleg met de organisatie wordt er gekeken welke plek op de route het beste bij jullie idee past.

Voordat de tocht begint komen jullie je locatie opbouwen en achteraf breek je samen met jou groep de locatie weer af. Houdt er dus rekening mee dat je een groot deel van deze dag in de weer bent.
Heb je geen zin om zelf een locatie te doen maar wil je wel helpen? Laat het ons dan ook even weten we kunnen die dag altijd nog wat hulp gebruiken.

Vind je het leuk om hier aan mee te werken en ben je 18 jaar of ouder (of 15 jaar onder begeleiding van minimaal een volwassene)?  Stuur dan nu een mail naar halloweentocht.gms@gmail.com met daarin:

  • Je voor- en achternaam
  • Je leeftijd
  • Je telefoonnummer