Fietstocht 50+

WOENSDAG 28 SEPTEMBER 2022 50PLUS FIETSTOCHT
MEER BEWEGEN VOOR OUDEREN – NATUUR – SOCIALE CONTACTEN – CULTUUR.

Dit najaar vindt de 14de editie plaats van de 50PLUS Fietstocht. Na dertien succesvolle edities organiseert Heel Heerlen Beweegt, The Move Factory en gemeente Brunssum dit najaar wederom de 50PLUS fietstocht. Tijdens de fietstocht kan iedereen op eigen tempo met een stadsfiets of elektrische fiets de route rijden. Onderweg kan men genieten van de prachtige omgeving en de vele bezienswaardigheden die worden aangedaan.
De tocht bestaat uit een vlak parcours van ca. 40 km waarbij zoveel mogelijk voor fietspaden is gekozen.

Tussen 09.30 uur en 11.30 uur kan er gestart worden, uiterlijke finishtijd is 17.00 uur. De fietstocht start dit jaar bij Mijn Lunchcafé te Landgraaf. Onderweg is er een grote pauze bij Triade 44 te Brunssum waar de deelnemers een kopje koffie en stuk vla krijgen aangeboden. De startlocatie is tevens de eindlocatie.

Inschrijven via: https://themovefactory.nl/50-plus-fietstocht/

Deze editie staat in het feestelijke teken van 40 jaar Landgraaf waarbij het hele jaar extra aandacht is voor de activiteiten en evenementen die jaarlijks terugkeren. De start- en finishlocatie geeft hier nog een extra draai aan, want ook de gedachteniskapel van de Mijnwerkers die hier gevestigd is bestaat 20 jaar. Deze jubilea geven een extra beleving aan de komende editie van de 50PLUS Fietstocht.

De start- en finishlocatie is Mijn Lunchcafé, Casinolaan 6, 6372 XG  te Landgraaf

Het inschrijfgeld voor deze tocht bedraagt € 5,- per persoon. Hiervoor ontvangt u:

  • een routebeschrijving;
  • een boekje met een beschrijving van alle bezienswaardigheden, die men onderweg tegenkomt en andere belangrijke zaken betreffende deze tocht;
  • versnapering voor onderweg;
  • een herinnering aan deze tocht;
  • technische verzorging onderweg (fietspech);
  • koffie en vlaai op de pauzeplek;

Wilt u verzekerd zijn van een goodiebag, schrijf u dan zo snel mogelijk in.

Het initiatief voor deze tocht wordt gestimuleerd door de gemeente Landgraaf, gemeente Heerlen en gemeente Brunssum in het kader van het sport- en ouderenbeleid. Bent u nog geen 50PLUS maar u wilt wél deelnemen, informeer dan naar de mogelijkheden via fietstocht@themovefactory.