Sint Antonius Bier

De bierbrouwers van het Sint Antoniusbier behoren bij een groep van vrijwilligers welke zich bezig houden met activiteiten op en rondom het Höfke van Sint Antonius. Jaarlijks brouwen zij een aantal bieren welke verschillen in smaak en stijl. Dit jaar staat de teller inmiddels op vijf gebrouwen biertjes.

Proeverij

Naast het brouwen van bier gaan we nu ook een proeverij organiseren. Wat moeten we anders met al dat gebrouwen bier doen? Deze zal plaats vinden op zaterdag 22 oktober in ’t Höfke van Sint Antonius. De aanvangstijd is 14 uur en het zal rond 16 uur weer afgelopen zijn.

Wil je hieraan deelnemen, dan kan dat door de QR-code te scannen en het aanmeldformulier in te vullen. De inschrijfkosten bedragen €10,- per persoon en deelnemers dienen minimaal 18 jaar te zijn. Wees er snel bij, want door een beperkte oplage van het bier zijn er helaas ook maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor de proeverij.
Mocht je problemen hebben met het scannen van de QR-code, stuur dan even een mailtje naar bier@hofkevansintantonius.nl, dan lossen we het samen even op.