VERENIGINGSCAFÉS November 2022

Kamp jij als vereniging met een tekort aan leden, bestuursleden, vrijwilligers of deelnemers? Wil je jouw vereniging en aanbod onder de loep nemen, jouw doelgroep beter leren kennen en weten wat je kunt doen om leden en vrijwilligers te werven en binden aan je vereniging? Of een nieuwe groep deelnemers werven voor jouw activiteiten? Bezoek dan in november 2022 één van de vier Verenigingscafés die het Huis voor de Kunsten Limburg verspreid over de provincie organiseert voor amateurkunst- en erfgoedorganisaties.

Verenigingscafés – Meer grip op de toekomst

Onder de noemer ‘Meer grip op de toekomst’ organiseren we regionale bijeenkomsten waarbij je kennismaakt en aan de slag gaat met de methodiek ‘Samen Slim Deelnemers Werven’. De methodiek leert je hoe je het aanbod van jouw vereniging beter kunt afstemmen op de behoefte van je (potentiële) deelnemers. Ook leer je hoe je meer of nieuwe doelgroepen aan je kunt binden. Meld je nu alvast aan voor het Verenigingscafé bij jou in de regio. De Verenigingscafés vinden plaats op een fysieke locatie en daarnaast organiseren wij ook één online bijeenkomst.

De Verenigingscafés vinden plaats op:

Editie Noord-Limburg zaterdag 5 november 2022, 09.30 – 12.00 uur in Venlo.
Editie Midden-Limburg zaterdag 12 november 2022, 09.30 – 12.00 uur in Weert.
Editie Zuid-Limburg zaterdag 19 november 2022, 09.30 – 12.00 uur in Sittard.
Online Verenigingscafé dinsdag 22 november 2022, 19.30 – 21.00 online.

Algemene informatie

Uitnodigingen voor de bijeenkomsten worden in september met meer informatie verstuurd en bekendgemaakt via onze website en social media. Meld je nu alvast aan voor één of meerdere cafés! Ben je verhinderd op de datum van het Verenigingscafé in jouw regio? Meld je dan gerust aan voor een café in een andere regio of de online bijeenkomst! Deelname is gratis.

Meer informatie en aanmelden voor een van de bijeenkomsten via:www.hklimburg.nl/verenigingscafe

Vragen? Neem contact met ons op via: verenigingscafe@hklimburg.nl of 0475 399 299.