Het meidenvoetbal bij Sporting Heerlen neemt flink toe. Dit jaar beschikt onze mooie club over een enthousiaste en talentvolle MO15. Een gemotiveerde groep meiden die zich door hard trainen en dosis inzet flink ontwikkeld. Met als resultaat dat hun komende zaterdag bij winst 1ste kunnen worden in fase 1. De resultaten en enthousiasme blijft ook niet onopgemerkt bij sponsors. Dankzij deze sponsors mogen onze meiden dit seizoen in een mooi nieuwe tenue spelen. 

Garage Hugens, Dati Heerlen, Huysmeesters Keukenwinkel en Enjoy bouwservice ontzettend bedankt hiervoor!!

 

En we zoeken nog nieuwe meiden!!

 

 Ben jij tussen de 11en 14 jaar, heb je altijd al eens willen voetballen, ben je bij ons van harte welkom. Of kom een keer kijken of mee trainen. Elke maandag en donderdag wordt getraind van 18.30 uur t/m 20.00 uur. En elke maandag is er ook keeperstraining dus die kunnen zich ook ontwikkelen bij ons!!

 

Bij Sporting Heerlen kan jij zonder druk en in eigen tempo jezelf ontwikkelen. Nieuwe vriendinnen maken en lekker sportief met veel plezier voetballen. Hartstikke leuk, toch?

 

Kom eens langs of een kijkje nemen. En ervaar zelf hoe geweldig meidenvoetbal is bij onze club !!