StreetArts; Huskensweg voormalig kantoor Oranje Nassau Mijn I

Dit indrukwekkende portret, rijzend tot grote hoogte, toont het beeld van Myrthe Bolt en siert de zijmuur van House of Colors aan de Huskensweg 17 in Heerlen. Voorheen diende dit gebouw als kantoor van de Oranje Nassau Mijn l, maar nu fungeert het als een dynamische hub voor creatief talent uit diverse disciplines. House of Colors is een ontmoetingsplaats waar kunstenaars, ontwerpers en andere creatieve geesten samenkomen om hun visie tot leven te brengen.

Het portret, met zorg vervaardigd door JDL Streetart (Judith de Leeuw) uit Amsterdam, weerspiegelt niet alleen de vaardigheid van de kunstenaar, maar ook de unieke uitstraling van het model, Myrthe Bolt. Haar verbondenheid met Models Rock Agency, dat ook een thuisbasis heeft gevonden in House of Colors, versterkt de symbiose tussen het kunstwerk en de creatieve energie van de locatie.