Afgelopen zaterdag was een bijzondere dag bij “De Mijngang”, het was namelijk tijd voor onze PaasWorkhsop. In de weken voorafgaand aan dit evenement waren alle betrokken organisatoren en vrijwilligers druk bezig met de voorbereidingen. Van het zorgvuldig zagen van plankjes tot het zorgvuldig selecteren van bloemen en het verzamelen van alle benodigde materialen, alles was top geregeld.

Op zaterdag 23 maart kwamen 38 enthousiaste inwoners van GMS samen om hun creatieve vaardigheden om te zetten tot prachtige bloemstukjes. Onder de begeleiding van een ervaren bloemist en onze toegewijde vrijwilligers, ontstonden prachtige paasstukken die de deelnemers met trots mee naar huis namen.

Ondanks enkele onvermijdelijke ongemakken zoals pleisters, blaren en plakkerige handen, bleef de sfeer uiterst positief en enthousiast. Dit evenement stond niet alleen in het teken van creativiteit, maar ook van gemeenschapszin, ontmoeting en verbinding.

We zijn enorm dankbaar voor de steun die we hebben ontvangen van Buurtactie Heerlen. Namens het hele team en alle inwoners van GMS, willen we onze oprechte dank uitspreken voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke middag.