Het GMS Café vindt 4 keer per jaar plaats en is een ontmoetingsplek voor bewoners van de wijk GMS en professionals die in en vooral voor de wijk werkzaam zijn. Tijdens het GMS Café wordt er gezamenlijk gegeten en wordt er tijdens de maaltijd gepraat over GMS, de wijk waar we samen wonen, werken, winkelen, leren, ontspannen en leven. Zo leren we elkaar beter kennen en kunnen we acties in gang zetten. Op deze avond staan we stil bij wat GMS zo bijzonder maakt. GMS heeft een rijke geschiedenis en kent genoeg mooie plekken. Ontdek samen de verborgen parels in onze wijk. Elke plek kent een uniek verhaal. Wat maakt u trots op GMS? We bespreken welke plekken meer aandacht verdienen. Op deze manier kunnen we de identiteit van GMS versterken. Eten u, én uw buren ook mee? Meedoen is gratis! Reserveer uw plek via deze link!

Initiatiefnemers van deze avond zijn gemeente Heerlen, Weller, Wonen Limburg en Buurtorganisatie GMS.