Vrijwilligerswerk heeft een goede invloed op onze buurt, onze vrijwilligers hebben de kracht om GMS met de buurtbewoners te verbinden! Het is een geweldige manier om een steentje bij te dragen, nieuwe mensen te ontmoeten en een positieve sfeer in de buurt te creëren. Met jouw hulp maken we onze wijk nog fijner voor iedereen.

Heb jij hart voor onze wijk en wil je bijdragen aan een hechte en levendige buurt? Dan zoeken wij jou! Buurtorganisatie GMS is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die zich willen inzetten voor verschillende buurtactiviteiten. Of je nu eenmalig wilt helpen of vaker beschikbaar bent, alle hulp is van harte welkom.

Wat kan je doen?

Helpen bij buurtactiviteiten
Onze buurt organiseert regelmatig activiteiten om de verbinding te versterken en vooral om plezier te hebben met elkaar. Denk aan het buurtfeest, kinderactiviteiten, opruimacties en nog veel meer. We zoeken vrijwilligers die een paar keer per jaar of vaker beschikbaar zijn om te helpen bij deze activiteiten. Deze taken kunnen variëren van het opbouwen van tenten, het begeleiden van spelletjes, ondersteuning bij workshops tot het helpen met opruimen na afloop. Natuurlijk mag je zelf aangeven wat je leuk vindt om te doen en wat niet, en wij zullen daar rekening mee houden. Jouw inzet maakt het verschil! 

Organiseren van activiteiten
Ben jij iemand die graag dingen binnen de wijk organiseert? Dan nodigen we je van harte uit om deel uit te maken van ons vrijwilligersteam. Of het nu gaat om een zomerbarbecue, een sportdag, een busreis of creatieve workshops, jouw ideeën en enthousiasme zijn meer dan welkom. Wij ondersteunen je bij elke stap van het proces, van planning tot uitvoering, zodat jij je kunt concentreren op het leuke en creatieve deel.

Wat bieden wij?
Als vrijwilliger sta je er nooit alleen voor. Wij zorgen voor de nodige ondersteuning en begeleiding, zowel voor als tijdens de activiteiten. Je wordt onderdeel van een gezellige groep vrijwilligers en krijgt de kans om buurtbewoners te ontmoeten en te netwerken binnen de wijk. Bovendien geeft vrijwilligerswerk je de mogelijkheid om nieuwe skills te ontwikkelen en je talenten in te zetten voor een goed doel.

Heb jij een top-idee om te realiseren of lijkt het je gewoon leuk om een steentje bij te dragen via de mail? Laat het ons dan weten via dit opgave formulier!

Meer informatie of vragen?

Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan als GMS vrijwilliger, maar heb je meer informatie nodig? Stuur dan een e-mail naar [e-mailadres], dan proberen we zo snel mogelijk jouw vragen te beantwoorden.