Project Helden van Heerlen: Samen zorgen we voor een schone buurt!

In Heerlen zijn we trots op onze wijk, en samen kunnen we ervoor zorgen dat deze schoon en mooi blijft. Of je nu jong of oud bent, iedereen kan een verschil maken. Doe mee als een Held van Heerlen of word een Vriend van Heerlen en help zwerfafval opruimen!

Helden van Heerlen
Als Held van Heerlen ruim je onder begeleiding zwerfafval op in jouw buurt. Dit doe je maximaal één keer per week, en daarmee verdien je een sticker. Een volle kaart met zes stickers is 15 euro waard, en deze kaart kun je inleveren bij verschillende ondernemers en winkels in Heerlen.

Vrienden van Heerlen
Als Vriend van Heerlen kun je alleen of samen met een team jouw buurt schoonmaken. Jij bepaalt zelf waar, wanneer en hoe vaak je dit doet, bijvoorbeeld door wekelijks een ronde te maken door jouw straat, wijk of park.

Doe mee voor een schone omgeving
Onze leefomgeving is van ons allemaal, en het is fijn als deze vrij is van zwerfafval. Vindt jij een schone buurt ook belangrijk? Wil je helpen door de handen uit de mouwen te steken, alleen of samen met andere buurtgenoten? Of willen je kinderen meehelpen en stickers sparen? Als je meedoet, voorzien wij je van afvalzakken, een prikker en een hesje. Wij zorgen er ook voor dat het verzamelde afval wordt opgehaald.

Doe mee en maak het verschil! Lijkt het je leuk om samen met andere buurtgenoten bij te dragen aan een schonere en mooiere wijk? Of wil je meer informatie? Stuur dan een bericht naar: info@buurtorganisatie.nl

Samen maken we Heerlen schoner en gezelliger. Doe mee en word een Held of Vriend van Heerlen!

Meer informatie? klik dan op deze link.