Het aftellen kan beginnen! Nog een paar dagen, en we kunnen al onze zorgen weer even opzijzetten, want dan is ons GMS-buurtfeest weer terug! Voor de organisatie, waarin een aantal noodzakelijke veranderingen moesten worden doorgevoerd, was het géén eenvoudige opgave om na een aantal roerige maanden het buurtfeest weer in zijn volle glorie terug te zetten op de plaats waar het hoort.

Het speelveldje aan de Diamantstraat in Musschemig is al jarenlang onze vertrouwde feestlocatie, en het is lovenswaardig hoe tolerant de bewoners in de direct omgeving de onvermijdelijke overlast ieder jaar weer accepteren. Het is aan die bewoners te danken dat wij ook dit jaar weer het buurtfeest op onze vertrouwde locatie mogen organiseren. Dankbaar als wij daarvoor zijn, zullen wij er als organisatie alles aan doen om ervoor te zorgen dat de eventueel veroorzaakte overlast acceptabel blijft.

Om de afwezigheid van “ons” GMS-buurtfeest vorig jaar een beetje te compenseren, pakken we dit jaar extra goed uit met het boeken van een liveband die het vermogen heeft om, ook wanneer het aanwezige publiek liever luistert of met andere dingen bezig is, de avond volledig naar zich toe te trekken om uiteindelijk de tent plat te krijgen.

En we hebben het hierbij natuurlijk over:
Onze vertrouwde partner “MK-Audio” draagt als vanouds weer de zorg voor de sfeervolle verlichting in de tent en de muzikale invulling gedurende de dag. Tijdens de avond zal DJ Paul ervoor zorgen dat hij ons muzikaal voorbereidt op het optreden van onze live-band, en zal hij er met muziek voor alle leeftijden voor zorgen dat wij gedurende hun pauzes géén kans krijgen om onze aandacht te laten verslappen.

Natuurlijk zijn ook de andere vertrouwde ingrediënten aanwezig, zoals de koffie met vlaai, bezigheden voor de kinderen, waaronder een rodeostier en een groot springkussen, en natuurlijk de versnaperingen voor jong en oud, zodat het ook de inwendige mens aan niets zal hoeven te ontbreken. Maar… het belangrijkste ingrediënt zijn jullie zelf, want zonder jullie aanwezigheid is er géén feest mogelijk.

Dus steek de organisatie een hart onder de riem en kom massaal naar ons GMS-buurtfeest, zodat je de volgende dag en de dagen erna kunt meepraten over wat een geweldig buurtfeest het weer was geweest. Én zoals altijd, is de entree helemaal gratis en houden wij de prijzen laag.

We starten om 14:00 uur, en de afsluiting zal tussen 00:30 uur en 01:00 uur plaatsvinden. De organisatie hoopt op een grote en gezellige opkomst. Dus hopelijk tot ziens op zaterdag 17 augustus vanaf 14:00 uur.