Muzikale Rollercoaster met Koninklijke Fanfare St. Joseph

Op zaterdag 15 juni a.s. presenteert Koninklijke Fanfare St. Joseph een uniek concert in het Corneliushuis in Heerlerheide: Een Muzikale Rollercoaster. Dit concert neemt jong en oud mee op een muzikale reis door de wereld van pretparken, met muziek die geïnspireerd is op attracties van binnen- en buitenland.

Dit bijzondere evenement is niet alleen voor fans van de fanfare en de Heerlerheidse gemeenschap, maar speciaal ook voor de jeugd en hun ouders. Kinderen hebben gratis toegang tot het concert wanneer ze een kleurplaat inleveren. Bovendien maakt elke deelnemende kind kans op een prijs: twee entreekaarten voor de Efteling!

Voor volwassenen bedraagt de entreeprijs slechts € 5,– per persoon, inclusief een gratis consumptie. De fanfare nodigt iedereen uit om te genieten van een gezellige avond in een ‘pretparkomgeving’ en tegelijkertijd te ontdekken dat samen muziek maken een geweldige hobby is waar je levenslang plezier aan kunt beleven. Het concert laat zien dat muziek van een fanfare niet ouderwets of zwaar hoeft te zijn.

Voorafgaand aan het concert is er een ‘instrumentenproeverij’, waar jong en oud de kans krijgen om verschillende instrumenten uit te proberen die worden gebruikt bij een fanfare en drumband. Van blaasinstrumenten tot slagwerk, iedereen kan zelf ervaren hoe leuk het is om muziek te maken!

Het concert begint om 19.30 uur, maar vanaf 18.45 uur zijn alle bezoekers welkom voor de ‘instrumentenproeverij’. Tickets en kleurplaten zijn verkrijgbaar via onze website en in het Corneliushuis. Mis deze unieke ervaring niet en reserveer nu uw tickets voor Een Muzikale Rollercoaster met Koninklijke Fanfare St. Joseph!