Nieuws vanuit de buurtvereniging Mariarade

Al ruim 30 jaar geleden opgericht door de trotse inwoners van de wijk Mariarade, is Buurtvereniging Mariarade uitgegroeid tot een hechte gemeenschap waar iedereen zich welkom voelt, ongeacht of ze ooit in de wijk hebben gewoond.

Van gezamenlijke kampeeravonturen in de speeltuin tot betoverende sprookjestochten door de straten, van swingende dansavonden tot gezinsuitjes naar pretparken en dierentuinen, de vereniging biedt een scala aan activiteiten voor jong en oud. En dat alles met een laagdrempelig karakter, waarbij de contributiebijdrage minimaal is en slechts bij enkele activiteiten een kleine eigen bijdrage wordt gevraagd.

Dit jaar zullen er een aantal bijzondere evenementen op de planning staan die niet genist mogen worden. Zo organiseert BV Mariarade de jaarlijkse Lentewandeling, gevolgd door een heerlijk Chinees Buffet. Dit is een uitgelezen kans om met medeleden en buurtbewoners samen te komen en te genieten van een gezellige dag vol plezier en lekker eten. Ook staat het populaire Forelvissen op de agenda, waar zowel leden als niet-leden van harte welkom zijn om deel te nemen aan dit ontspannen en gezellige evenement.

Voor deze activiteiten vragen we u vriendelijk om zich tijdig aan te melden. Dit kan door het onderstaande antwoordstrookje in te leveren bij Anna Merenda op Grubbelaan 47, of door een e-mail te sturen naar info.bvmariarade@gmail.com. Ook telefonisch aanmelden is mogelijk via 06-40561487. Meer informatie is terug te vinden op de facebook pagina.

Volg ook onze Facebook-pagina op www.facebook.com/bvmariarade voor dagelijkse updates, foto’s en aankondigingen. Hier kunt u ook in contact komen met medeleden en uw ervaringen delen.

Buurtvereniging Mariarade hecht veel waarde aan het informeren van haar leden en houdt regelmatig contact via infobrieven per e-mail. Zo blijft u altijd op de hoogte van het laatste nieuws en de komende activiteiten. Leden worden vriendelijk verzocht om wijzigingen in hun contactgegevens door te geven via info.bvmariarade@gmail.com, zodat zij niets missen van wat er in onze bruisende gemeenschap gebeurt. Mocht u geen e-mailadres hebben, dan ontvangt u de informatie per post.

De jaarlijkse contributie bedraagt €16,80 per gezin, en kinderen onder de 18 jaar zijn gratis lid binnen het gezin. Alleenstaanden boven de 18 jaar zonder kinderen betalen slechts €8,40 per kalenderjaar. Als nieuw lid betaalt u de contributie voor het kalenderjaar waarin u lid wordt, en aan het begin van elk volgend kalenderjaar ontvangt u van ons een nieuwe contributiebrief.

Met open armen verwelkomt Buurtvereniging Mariarade nieuwe leden en kijkt uit naar een gezamenlijke tijd vol plezier en verbondenheid. Sluit je vandaag nog aan en ontdek wat Buurtvereniging Mariarade te bieden heeft!