Op zaterdag 17 augustus komt de buurt weer samen op het vertrouwde speelveldje aan de Diamantstraat/Granaatstraat voor het langverwachte buurtfeest van 2024! Het belooft een dag vol plezier en vertier te worden voor jong en oud.

De festiviteiten beginnen al vroeg in de middag met een gezellige koffietafel, waar buurtgenoten elkaar kunnen ontmoeten en bijpraten. Voor de kinderen is er een uitgebreid programma met allerlei leuke activiteiten, waaronder een springkussen.

Naarmate de dag vordert, wordt het tijd voor het avondprogramma dat op spectaculaire wijze wordt ingeluid door onze vertrouwde “huis” DJ Paul, in samenwerking met Mk Audio Sound, Light & More. De muzikale sfeer zal de perfecte opmaat zijn voor de hoofdact van de avond.

En wat voor een act dat is! Niemand minder dan de band “ANDERKOVVER” zal het podium betreden en de tent laten schudden op zijn grondvesten. Met hun unieke mix van muzikaliteit, humor en een vleugje chaos beloven ze een avond vol energie en entertainment te bezorgen waar nog lang over nagepraat zal worden.

Dus SAFE THE DATE : zaterdag 17 augustus staat volledig in het teken van het buurtfeest. Mis het niet en maak u klaar voor een onvergetelijke dag vol gezelligheid en plezier!