Dit jaar vindt in Cultuurhuis in Heerlen de tweede editie van het Stralende Sterren Gala plaats. Tijdens het gala laten mensen met een (verstandelijke) beperking hun talent zien. Mensen met een beperking krijgen er vaak mee te maken, dat er in het dagelijkse leven vooral wordt ingezoomd op hun beperking. Tijdens het Stralende Sterren Gala laten we zien dat talent onbeperkt is. Daarnaast heerst in deze kwetsbare groep mensen eenzaamheid en bieden we het met gala graag wat licht en plezier.

Het is uniek voor onze regio, een gala, waarbij mensen met een (verstandelijke) beperking hun talent laten zien. Een gala dat plaatsvindt buiten de wereld die zij gewend zijn, waarbij inclusie de grootste drijfveer is. Helaas krijgen mensen met een beperking er vaak mee te maken, dat er in het dagelijkse leven vooral wordt ingezoomd op hun beperking. Tijdens het Stralende Sterren Gala laten we zien dat talent onbeperkt is. Daarnaast heerst in deze kwetsbare groep mensen eenzaamheid en bieden we het met gala graag wat licht en plezier.

De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Elke maandagavond oefenen we gezamenlijk in de studio van de Heerlense band Company4U, die ook dit jaar de begeleidindgsband van de artiesten is. De presentatie wordt wederom gedaan door Kasper en Raymond Clement.

Dit jaar treden Celien, Jolein, Samantha, Sigi, Bennie, Cynthia, Eric, Indra, Katja, Levi, Mariska, Pascale, Dansgroep PHDES, Sabrina, Sannie en Ruben op, met zang, dans, majorette, pianospelen en goochelen.

Het belooft net als vorig jaar een bijzonder mooie avond te worden!

Het Stralende Sterren Gala vindt plaats op zaterdagavond 20 april om 20.00 uur en op zondagmiddag 21 april om 14.30 uur in Cultuurhuis Heerlen. Tickets kun je kopen via de website van Cultuurhuis Heerlen,
www.cultuurhuisheerlen.nl